Skip to main content

Dünya Haberleşme Ltd. Şti.

2004’den bu yana…

Kurulduğu 2004 yılından bugüne, sürekli büyüyen ve bilişim sektörünün önde gelen firmalardan biri olan Dünya Haberleşme, Kamu, Savunma Sanayi, Güvenlik, Telekomünikasyon ve Özel Sektörde ülkemizin gelişimine katkı sağlayan önemli projelere ve başarılara imza atmıştır. Dünya Haberleşme, 2011 yılından itibaren inovasyona verdiği önemi arttırarak Türkiye’nin lider katma değerli çözüm ve hizmet sağlayıcı şirketi olma vizyonu ile yoluna devam etmektedir.

Dünya Haberleşme, Ericsson-LG, Honeywell, Telesis, Karel, Huawei, Dahua, Hikvision, Pelco, Unv DSC, Cisco gibi üreticilerin Türkiye’deki önde gelen sertifikalı iş ortaklarındandır. Bu firmaların ürettiği güncel teknolojiyi, yetkinlikleri ile birleştirerek müşterilerine anahtar teslim çözümlerle sunmaktadır. Çalışmalarını yenilik, kalite ve girişimcilik anlayışıyla sürdüren ve tüm Türkiye çapında 100’den fazla noktada yüksek hizmet kalitesi sunmaktayız.

Başlangıçta sınırlı kadrosuna rağmen, entegre bina kontrol sistemleri ve veri iletişimi alanında her türlü montaj, servis ve teknik destek konularında olumlu çalışmalar yaparak bağlı olduğu kuruluşların takdirini ve desteğini kazanmış, zamanla kadrosunu genişletmiş bir firmayız.

İş dünyasında karşı karşıya olduğunuz ve giderek karmaşıklaşan zorlukları aşmaya yönelik, pratik, farklı yaklaşımlar sunmak için, sizlerle birlikte çalışıyoruz. başardıklarımızın başında, müşteri memnuniyeti her zaman ilk sırada gelmektedir.

Ayrıca, gerek mühendislik gerek proje gerekse satış departmanlarında görevli yetkin çaışma arkadaşlarımız, her türlü telefon santrali, veri iletişimi, yangın, güvenlik ve otomasyon sistemlerinin tasarımı, teklif projelerinin hazırlanması ve kullanıcı ile birlikte en uygun çözümlerin oluşturulması için çalışmaktadır. Siparişi alınan sistemlerin uygulama projelerinin CAD ortamında hazırlanması ve teknik servis departmanına aktarılması, projenin sonuçlandırılmasına kadar teknik servis departmanıyla birlikte proje yürütücülüğü ilgili tüm birimler ile koordineli olarak yapılmaktadır.

En zorlu ve karmaşık projelerde uluslararası standatlar ve yerel yönetmeliklere uygun olarak, tasarım aşamasından satış sonrası bakım hizmetlerine "komple çözümler" sağlıyoruz.

Uluslararası düzeyde,

  • Seçtiğimiz kaliteli ürünlerle
  • Bilgi birikimimizle
  • Tecrübemizle
  • Güçlü kadromuzla

sistem tasarımı ve proje yönetimi kabiliyetine sahibiz.

Vizyonumuz

Kamuda ve kurumsal pazarda, en çok tercih edilen çözüm ve teknoloji sağlayıcısı olmak.

Misyonumuz

Sahip olduğumuz kabiliyetleri, azami katma değere ile, başta ülkemiz olmak üzere, en geniş coğrafyanın hizmetine sunmak.

Değerlerimiz

  • Dürüstlük ve Güven
  • Müşteri Odaklılık
  • Takım Ruhu
  • Hizmet Kalitesi
  • Yenilikçilik Değişimcilik
  • Etkili İletişim
  • İstikrar
  • Globelleşme Vizyonu

Globalleşme Vizyonumuz

Türkiye’nin 2053 ve 2071 vizyonuna uygun bir globalleşme çizgisinde ilerlemeyi hedefleyen Dünya Haberleşme, sadece ülke içinde değil, Balkanlar, Kafkasya, Türki Cumhuriyetler, Afrika ve Orta Doğu gibi yakın coğrafyadaki diğer ülkelerde de varlık göstermek ve yayılmak amacını taşımaktadır.

Türkiye’de uygulama ve gerçekleştirme olanağı bulduğumuz projelerimizi, bölgedeki hedef ülkelerde de hayata geçirmek öncelikli hedeflerimizdendir.

Dünya Haberleşmenin yılları aşkın tecrübesi ve Türkiye’de başarıyla tamamladığı sistem entegrasyon temelli çözümlerinin hedef pazarlara sunulması ile inovasyon yatırımlarımızın bu pazarlara da ulaşmasını ve bu ülkelerle var olan ticaret hacmimizin katma değerli hizmetler ile arttırmayı hedeflemekteyiz.

Dünya Haberleşme, bu vizyon çerçevesinde stratejik yatırım yapmakta ve örnek bir “Bilişim Çözüm Sağlayıcı Firma” olma yolunda küresel pazarda yerini almayı amaçlamaktadır.

Sektörler

Dünya Haberleşme, 20 yıllık tecrübesi, üstün kalite standartları, benzersiz servis ve destek ağı ile en iyiyi arayanların tercihi olmuştur.

Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları

Alışveriş Merkezleri ve Mağazalar

Turizm Tesisleri

Endüstriyel Tesisler

İş Merkezleri ve Plazalar

Rezidans, Konak ve Yalılar

Tünel, Metro ve Havalimanları

Telekom ve Bilgi İşlem Merkezleri

Yıllık Tecrübe

Proje Uygulama

Kamu Projeleri

Ülkede Hizmet

Yasal Uyarı ve Kullanım Koşulları

1. Genel Haklar ve Sorumluluklar:
www.dunyahaberlesme.com.tr web sitesi ve bu sitede bulunan tüm içerikler (kodlar, görseller, yazılar, videolar, tasarım ve düzenlemeler dahil) sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bu site ve içeriği, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca korunmaktadır. Tüm hakları www.dunyahaberlesme.com.tr'ye aittir.

2. Telif Hakları ve Kullanımı:
Sitemizde yer alan içeriklerin telif hakları saklıdır. Bu içerikler yazılı izin alınmadan ticari amaçlar dahil, herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez veya başka bir yerde yayınlanamaz. İzinsiz kullanım durumunda yasal takip ve gerekli hukuki işlemler başlatılacaktır.

3. Sorumluluk Reddi:
www.dunyahaberlesme.com.tr, içeriklerin doğruluğu ve güncelliği konusunda herhangi bir garanti vermez. Kullanıcılar, bu sitedeki bilgilere dayanarak hareket etmeden önce gerekli doğrulamayı yapmalıdır. Site içeriğinde meydana gelebilecek hatalardan dolayı www.dunyahaberlesme.com.tr sorumlu tutulamaz.

4. Değişiklikler:
www.dunyahaberlesme.com.tr, önceden bildirim yapmaksızın site içeriğinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu koşulların kabulü, web sitemizi kullanımınız sırasında geçerlidir. Lütfen bu koşulları düzenli olarak gözden geçirin.

Dünya Haberleşme Entegre Bina Kontrol Sistemleri
® Marka ve Slogan tescillidir.