Skip to main content

Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri

  • Danışmanlar
  • Sistem entegratörleri
  • Teknisyenler
  • Tesis yöneticileri
  • Bina sahipleri

XBPA, orta ve büyük ölçekli uygulamalar için yeni bir endüstri standardı belirliyor. Akıllı güç konsepti ve entegre yedeklilik kullanan gelişmiş ve uygun maliyetli bir IP bağlantı sistemidir. Bu, merkezi ve merkezi olmayan topolojiler için çok uygun hale getirir.

XBPA, IP tabanlı bir sistem evrensel network ağı kullanımı sebebiyle sistemdeki tüm cihazlar hem merkezi hem de merkezi olmayan kurulumun yanı sıra diğer sistemlerle yapılan ara bağlantıları kolaylaştıracak şekilde IP bağlantılıdır. Yeni kullanım alanları eklediğinizde zahmetsizce değişiklik yapılabilir

XBPA inovasyon temeline dayalı çalışmalar arına ağırlık veriyor ve bu çabaları gerek ürün portföylerine gerekse uygulama modellerine yansıtıyor. Teknolojik gelişmeler ve bu gelişmelere kolay erişim ihtiyacı, XBPA gibi acil anons sistemi alanında çalışan kendi çözüm ve teknoloji geliştirme hedefini ''Öncelikli Stratejik Adım'' olarak benimsemiştir.

XBPA, IP sistem yedekli çalışma özelliği sayesinde kurulduğu genden itibaren güvenilirlik sağlar. Bu, tümü de sürekli denetlenebilen tüm cihazlar ve ağ bağlantılarını ve işlevlerini içerir. Sistem, gizli dinlemeye ve sabota edilmeye karşı eksiksiz koruma sağlayan şifreleme özelliğine sahiptir.

XBPA, IP tabanlı bir sistemde genellikle mevcut olan network altyapısı ve ağ anahtarları kullanılıyor Bu, sistem entegratörler ve bina sahipleri için maliyet tasarrufları oluşturabilir. Saha ziyaretlerini azaltacak şekilde internet üzerinden uzaktan tanılama, genel ayarlar ve bakım aracılığıyla daha da uygun maliyet elde edilir.

XBPA, IP tabanlı sistemler, network üzerindeki herhangi bir bilgisayardan rahatlıkla yönetilebilir. Kolay kullanıcı ara yüzü anons yapma, etkinlik planlama veya tahliye protokollerini uygulama gibi temel işlemler kapsamlı eğitimlere ihtiyaç duyulmaksızın gerçekleştirilebilir.

Çözüm Ekosistemimiz

  • XBPA

Yasal Uyarı ve Kullanım Koşulları

1. Genel Haklar ve Sorumluluklar:
www.dunyahaberlesme.com.tr web sitesi ve bu sitede bulunan tüm içerikler (kodlar, görseller, yazılar, videolar, tasarım ve düzenlemeler dahil) sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bu site ve içeriği, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca korunmaktadır. Tüm hakları www.dunyahaberlesme.com.tr'ye aittir.

2. Telif Hakları ve Kullanımı:
Sitemizde yer alan içeriklerin telif hakları saklıdır. Bu içerikler yazılı izin alınmadan ticari amaçlar dahil, herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez veya başka bir yerde yayınlanamaz. İzinsiz kullanım durumunda yasal takip ve gerekli hukuki işlemler başlatılacaktır.

3. Sorumluluk Reddi:
www.dunyahaberlesme.com.tr, içeriklerin doğruluğu ve güncelliği konusunda herhangi bir garanti vermez. Kullanıcılar, bu sitedeki bilgilere dayanarak hareket etmeden önce gerekli doğrulamayı yapmalıdır. Site içeriğinde meydana gelebilecek hatalardan dolayı www.dunyahaberlesme.com.tr sorumlu tutulamaz.

4. Değişiklikler:
www.dunyahaberlesme.com.tr, önceden bildirim yapmaksızın site içeriğinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu koşulların kabulü, web sitemizi kullanımınız sırasında geçerlidir. Lütfen bu koşulları düzenli olarak gözden geçirin.

Dünya Haberleşme Entegre Bina Kontrol Sistemleri
® Marka ve Slogan tescillidir.