Skip to main content

İNTERAKTİF IPTV SİSTEMLERİ

IPTV sistemi, çok genis içerik ve yüksek servis kalitesi bekleyen müsterilerinizin hem eglence hem de iletisim ihtiyaçlarını gidermelerini en iyi sekilde saglar. Misafiriniz odaya ilk girdigi anda kendi ana dilinde ona özel bir “Hos geldiniz…” mesajını görmesi ile baslayan ve kullandıkça giderek artan müsteri memnuniyeti otele aynı oranda gelir ve prestij artısını da beraberinde getirmektedir. Hızla gelisen teknoloji karsısında artan müsteri isteklerini karsılamak ve daha fazlasını sunmak adına gelistirilen Interaktif TV teknolojisi hem geçmis hem de gelecek alt yapı yatırımlarını destekleyen çözümler sunmaktadır. Tümüyle on demand olan sistem her türlü network altyapısı üzerinden üstün kalitede servis sunabilmektedir.

Interaktif servislerden sadece yeni veya proje asamasında olan oteller degil mevcut bir alt yapısı olan, tekrar kablolama yapamayacak oteller de servislerimizden faydalanabilmektedir. Bu altyapılar üzerinden satılabilecek bahsi geçen servisler: Video on Demand, Audio on Demand, High Speed Internet Connection, Internet on TV. Interaktif TV setine gelen tek bir kablo (coaxial ya da data/telefon kablosu) üzerinden tüm interaktif servisler ve internet erisimi saglanır. Böylece internet servisini oda içine kadar götürmek isteyen otel yönetimin interaktife ve internet çözümlerine ayrı ayrı LAN switch, kablolama, yazılım ve server temin etmesine gerek kalmamaktadır.

Otellere müsteri profiline uygun çesitli içerik paketleri sunmak mümkündür. Altyapınız ne olursa olsun sunulan tüm içerikler ondemand’dir. Bu paketlerde içeriklerin tüketilmesi esnasındaki kontrol tamamen otel misafirinin kontrolünde olup misafir diledigi zaman baslatır-dondurur-durdurur veya kaldıgı yerden devam eder. İçerigin kullanılmasındaki kontrolün tamamen müsterinin elinde oldugu servisler “ondemand” (istege baglı) olarak adlandırılır.

Genis içerik paketleri otel misafirine degisik kategorilerdeki listelerden kaliteli ve güncel film, program ya da müzik albümü seçmesine imkân saglar. Eski sistemlerde veya mevcut paralı kanallarda oldugu gibi kullanıcı içerigi kullanmaya ortasından ya da sonundan baslamak zorunda kalmaz. Her sey müsterinin kontrolündedir ve bu içerik satıslarını klasik sistemlere göre çok daha fazla artırmaktadır.

Sunulan içeriklerin on-demand olması satısları tek basına artıran bir unsur degildir. Bir önemli unsur ise bu içeriklerin kalitesi ve güncelligidir. Sundugunuz içerikler her zevke ve kesime hitap edecek çesitlilikte olmalıdır.

IPTV Uygulama Alanları

  • Oteller
  • Hastaneler
  • Havalimanları
  • Alıs- veris merkezleri
  • Stadyumlar
  • Ögrenim kurumları
  • Video iletisiminin oldugu tüm kurumlar

Çözüm Ekosistemimiz

  • Alcad

Yasal Uyarı ve Kullanım Koşulları

1. Genel Haklar ve Sorumluluklar:
www.dunyahaberlesme.com.tr web sitesi ve bu sitede bulunan tüm içerikler (kodlar, görseller, yazılar, videolar, tasarım ve düzenlemeler dahil) sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bu site ve içeriği, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca korunmaktadır. Tüm hakları www.dunyahaberlesme.com.tr'ye aittir.

2. Telif Hakları ve Kullanımı:
Sitemizde yer alan içeriklerin telif hakları saklıdır. Bu içerikler yazılı izin alınmadan ticari amaçlar dahil, herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez veya başka bir yerde yayınlanamaz. İzinsiz kullanım durumunda yasal takip ve gerekli hukuki işlemler başlatılacaktır.

3. Sorumluluk Reddi:
www.dunyahaberlesme.com.tr, içeriklerin doğruluğu ve güncelliği konusunda herhangi bir garanti vermez. Kullanıcılar, bu sitedeki bilgilere dayanarak hareket etmeden önce gerekli doğrulamayı yapmalıdır. Site içeriğinde meydana gelebilecek hatalardan dolayı www.dunyahaberlesme.com.tr sorumlu tutulamaz.

4. Değişiklikler:
www.dunyahaberlesme.com.tr, önceden bildirim yapmaksızın site içeriğinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu koşulların kabulü, web sitemizi kullanımınız sırasında geçerlidir. Lütfen bu koşulları düzenli olarak gözden geçirin.

Dünya Haberleşme Entegre Bina Kontrol Sistemleri
® Marka ve Slogan tescillidir.